Leven

Leven · 16. mei 2020
En toen stond de wereld op zijn kop. Alles werd vertraagd, stond zelfs maanden stil. Iedereen moest leren kijken vanuit een ander perspectief. Terwijl corona de wereld laat stil staan bij de onberekenbaarheid van het leven, worden wij eraan herinnerd dat het zomaar afgelopen kan zijn.

Leven · 13. augustus 2019
Suwendy zocht de boys op. Een man moet zijn mannendingen soms buitenshuis kunnen ventileren. Maar als coach van het voetbal team bleek hij zich een hoop meer op de hals gehaald te hebben dan hij kon vermoeden toen hij 'ja' zei...

Leven · 26. maart 2018
Drie maanden wonen we alweer in Malawi. Een hoop nieuwe indrukken. Een schitterend land. Lieve oude en nieuwe vrienden. Twee nieuwe talen. Nieuwe dieren. En een heerlijk nieuw family home. Hoog tijd voor een update.

Leven · 08. januari 2018
Geen voorspoedige vliegreis. Wel vanwege twee dagen vertraging een heerlijk ontspannen vakantie in Johannesburg op kosten van South African Airways.

Leven · 19. december 2017
Voor ons gevoel is het niet zo heel erg lang geleden dat Annet en Suwendy vertrokken naar Curaçao om daar een dushi bida (goed leven) te leiden. Inmiddels zijn we met zijn viertjes en gaan we vertrekken naar Mangochi in Malawi.